19/12/10

Sóc així

He tornat a parlar amb l'amiga de la noia balladora.

Jo no tinc ganes de pensar en el tema però es veu que ella està preocupada per mi i no para de parlar-me'n. M'ha explicat que es veu que fa anys la noia balladora se li va declarar però ella és hetero...bé, hetero d'aquestes que també sempre estan parlant de que no són lesbianes. No sé, jo no vaig dient tot el dia que no m'agradaria ser bombera, no? Bé, aquest és un tema a part.

Li he dit a l'amiga de la noia balladora que a tothom a qui li explico com es comportava, també s'hauria pensat que estava interessada en mi (m'explico?) i m'ha dit aquella frase tan maca de que "ella és així". Doncs jo sóc aixà, saps?


Diu que me l'he de treure del cap (no sé per què insisteix tant) i que no hi pensi i que me la miro des dels ulls de l'amor, que ella no creu que sigui dolça (doncs jo crec que ho és molt). Llavors m'ha vingut la frase de que la noia balladora és AIXÍ però jo també sóc AIXÍ a la meva manera, a mi m'agrada atresorar les virtuts de la gent que conec i si trobo que és dolça i encantadora, encara que no pugui tenir res amb ella (perquè ella no vol) vull seguir pensant que ho és i que potser tenim un feeling especial que mai conduirà a cap història d'amor però que existirà. L'amiga diu que així em faré mal però és que sempre sóc així i al final les coses es posen al seu lloc i la meva vida s'omple de gent que trobo especial i interessant i bonica com a persona. I m'agrada que sigui així encara que m'hi faci mal de tant en tant o durant una època. Jo sóc així.

3 comentaris:

  1. Hola S.N, penso com tu, encara que les coses no hagin sortit bé, no tens per què pensar malament d'ella. Cada qual és com és i encara que al principi sigui dur, queda't amb tot el que has après i has viscut. T'envio una abraçada plena d'il.lusió... i no deixis que ningú te la trepitgi, aquesta és teva!

    ResponElimina
  2. Gràcies Ventafocs, estic contenta avui; i estic contenta de ser AIXÍ i de que la noia balladora sigui AIXÍ malgrat el lletot que m'he fotut. :)

    ResponElimina
  3. És veritat, tots som com som... Però també vull afegir qeu quan els sentiments ens regeixen per dins, acabem veient a l'altra persona com nosaltres la imaginem o voldríem... És "Allò que en diuen estar enamorat...".

    Des del far bona tarda.
    onatge

    ResponElimina