20/11/11

Mandra

Una col.lega m'ha explicat que ahir es va liar amb un paio (amb qui també es va liar una altra col.lega...per què sempre he d'estar al mig??) i bueno...allò que et poses al seu lloc i he pensat...QUINA MAAAAAAAAAAAAANDRA.
O sigui, em fa una mandra extremament infinita pensar en lligar. Potser sembla contradictori amb tots els meus posts i fins i tot amb el títol del bloc però no vull LLIGAR.
Potser m'ha afectat massa seguir la saga de Crepúsculo.
Potser estic massa romàntica...però en realitat la meva vida és tan poc romàntica en el sentit q tot acaba malament, acaba fonent-se, acaba desapareixent i acaba sent tot mentida, tot imaginari dins el meu cap.
Doncs total, perquè sigui tot imaginari, doncs que ho sigui del tot, vull viure al país dels somnis on podré ser LA PARELLA d'algú però de veritat. Podré estimar i que m'estimin i no només fer-ho veure...
Quina merda, a sobre de la merda de dia (electoralment parlant)...

8 comentaris:

  1. Perquè vols ser la parella?
    Ens obstinem en buscar algú sobre el qual recaiga tot el pes de la nostra felicitat i no ho veig correcte.
    Jo personalment ara estic anti-amor total, però per altra banda sóc una enamorada de la vida, sóc conscient que sóc d'eixes persones superenamoradísses i inconscient que ho deixarien tot per l'altre, que necessite sempre estimar.
    buah porte un bolic emocional dels grans...

    ResponElimina
  2. Jo no he dit mai que tota la meva felicitat recaigui sobre una altra persona. Sóc molt feliç però simplement vull tenir parella perquè en vull tenir, perquè penso que és una etapa de la vida que vull viure i que no puc perquè no depen només de mi.
    Tenir parella no vol dir que només m'importi l'altra persona. De fet no hi té res a veure.

    ResponElimina
  3. Ganes de tenir a algú al costat a qui estimar?

    ResponElimina
  4. ...no exactament perquè ja tinc molta gent al costat a qui estimo i que m'estima. És algú amb qui ser parella...no sé com explicar-ho...

    ResponElimina
  5. A mi també em fa mandra lligar però tinc ganes de tenir parella i fer coses en parella i enmorar-me, ara ja fa temps que a la meva vida no hi ha ningú...

    ResponElimina
  6. gràcies "anònim"...opino exactament el mateix, lletra per lletra!!

    ResponElimina
  7. Doncs a mi, m'agradaria tenir parella

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també però actualment torno a estar a un "amor" irreal, imaginair, unilateral i dins del meu cap. Per això no volia lligar. Vaig lligar i efectivament ha tornat a passat el mateix. Llegeix els posts actuals...Gràcies per comentar.

      Elimina