6/12/11

-itis

La meva ADORADÍSSIMA profe de dansa....aix.
Ahir vaig estar pensant molt en ella...ai no sé...allò que quan anava a l'institut en deiem tenir "itis". Per exemple, si ens agradava un que es deia Oriol, per exemple, donocs teniem "oriolitis" i així ens anaven agafant itis diverses...

Doncs ahir teniar "profitis", diguessim i avui he anat a classe i ha sigut bo perquè em feia molt de cas, avui, no parava de dir-me coses i de mirar-me i jo estava embadalida un moment (no amb ella, sinó en general) i de cop la veig mirant-me (devia fer estona) i rient i em diu "en què pensaves?". M'encanta quan em mira amb aquella cara de "quina gràcia em fas". Penso....si sabessis la gràcia que em fas tu...
El primer exercici d'estirament consisteix en baixar el cap a poc a poc fins a tocar amb les mans a terra i clar, mires endarrera al revés, m'explico? Doncs en aquesta posició la veia a ella al revés, asseguda a terra amb les cames estirades i escrivint els rebuts tota concentrada...he pensat: com pot ser tan guapa?!?!?!??!?!??!?! I una mica més i no torno a pujar el cap en tota l'estona per seguir-la mirant.
Després ens hem quedat parlant una estona mentre esperavem jo a una amiga i ella a una que no sortia mai i he pensat...m'encantaria enamorar-me d'ella però esclar, és absolutament impossible, tant i tant que per sort sóc prou intel.ligent com per no fer-ho (enamorar-me vull dir).
Però em quedo mirant-la i m'hi quedo enganxada.
Un dia, com q estavem totes badoques aquell dia ens va dir "que esteu enamorades??" i jo vaig contestar "sí, de tu" i no sé què va dir i va riure jejeje com dient "si hooome de mi" i jo pensant...ejem...si sabessis q ho dic "de veritat". O sigui de veritat a mitges, però ja m'enteneu. És de veritat tot i que no sigui veritat.
Ja ho deia en un post del curs passat...m'agradaria només per un dia i per un moment poder-li fer un petó. Un...és que em fascina, l'adorooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

2 comentaris:

  1. suposo que sempre va bé tenir "amors platònics" que ens distreguin dels des-amors qe ens preocupen realment...

    ResponElimina
  2. Rachel!! Quantíssima raó que tens!! jejeje

    ResponElimina