16/4/10

No superada

Al cap de 5 minuts d'estar amb ella ja estava plorant.
I no, no podem ser amigues perquè continua sense tenir-me respecte. Fa veure que els meus sentiments no existeixen perquè no només no els correspon sinó que a sobre li molesten i li fan nosa pel seu objectiu (ser amigues, suposo). "I què, ja se t'ha passat?".
No! És que no se'm passarà...no sé què vol dir per ella l'amor però per mi vol dir que si no et corresponen o, el que és pitjor, quan ja el tenies te'l treuen, fa molt de mal i és molt trist i tens com un buit a dintre. Almenys jo ho sento així. Però suposo que per ella són collonades meves que només l'entorpeixen, no?
No sé com ens podem posar d'acord.

1 comentari:

  1. hola,
    em va sobtar el teu comentari. Crec que estem passant per un moment semblant.
    la diferència és que entre ell i jo no ha arribat a passar res. Vam tenir el nostre moment, però no es va concretar, i un va passar pàgina i l'altre (jo) no.
    es diferencia perquè ell m'ha respectat. Però fa mal igual.
    Ara mateix no em surten gaires paraules de consol, sols que t'entenc, i que has de mirar per tu, has de ser forta i si ella no enten què vol dir amistat i que ara mateix tu no pots ser la seva amiga i prou (o entendre què vol dir ser amigues i què vol dir ser algo més), doncs que et cal distància.

    molts ànims. Jo tb he plorat, ho segueixo fer, però arribarà un dia que no ens farà mal, arribarà un dia que passarem pàgina i cadascuna trobarà una nova història.

    n'estic segura!

    ànims i ens llegim

    ResponElimina