10/11/10

Dèbil

Quan m'agrada algú, i suposo que el fet que la noia balladora se n'hagi adonat (tot i que de fet, ningú no li ha confirmat) fa que sigui més real, em sento dèbil, despullada, vulnerable, perduda...
En realitat no hi ha res de mal, no? Sí, m'agrades, i què? Ben orgullosa que n'he d'estar.
M'agrades perquè ets super dolça i perquè em sembles una persona molt tendre a qui seria preiciós estimar i perquè tens molta energia que voldria que compartissim i perquè m'agrada la mirada que endevino que des dels teus ulls mira la vida. Aquesta vida que estimes potser molt més que qualsevol, tu i jo sabem per què. M'agrades molt perquè d'alguna manera ja t'estimo una mica i m'agrades per com em mires i com em toques i per com en són de suaus les teves carícies i com deuen ser totes les que em puc imaginar i desitjo.
M'agrades perquè m'has donat el més dolç despertar en molt i molt de temps i perquè veure el teu somriure de bon matí és com veure la llum del sol i perquè una frase bonica va sortir dels teus llavis només despertar-te i perquè em miraves, somreies i tornaves a tancar els ulls...crec que amb cara de felicitat.
I perquè fins ara tot ha sigut molt fàcil i m'agradaria que ho continués sent. Jo t'ofereixo el meu temps i el meu amor. I tu?

5 comentaris:

  1. Si en certa manera ens hi sentim així...quan ens agrada algú.
    Però mira,ella ja ho sap,no?Doncs ja està!Si no vol,passa el m´´on és ple de gent interessant per descobrir encara ara sigui difícil de fe-ho.I si li agrades,doncs benvinguda sigui^-^.Ànims maca!

    ResponElimina
  2. Aprèn del que sents, gaudeix-ne i tot això ningú ja t'ho podrà prendre. Per altra part, potser no és tant dolent que aquesta noia sàpiga que t'agrada, potser és una manera d'obrir el camí.

    ResponElimina
  3. ei, eulàlia...vale, però és que no t'ho deia a tu...XD

    ResponElimina
  4. ei, jejeje
    ja m'ho pensava...
    peró per si de cas..

    ;)

    ·

    ResponElimina