8/11/10

Notícia

La noia balladora s'ha adonat que m'agrada. I ho sé perquè li ha dit a una molt bona amiga seva que també és amiga meva i aquesta m'ho ha dit a mi. L'amiga comuna no sabia res i clar, li  va respondre que no ho sabia però m'ho va demanar i llavors ja no vaig poder evitar dir-li, em va pillar i em vaig posar com un pebrot de vermella...
No tenia ganes que hi hagués una amiga comuna pel mig que ho sapigués tot però mira, ara ja no puc fer-hi res.
L'amiga comuna diu que la deixi respirar. Jo li vaig demanar si és que li havia dit que jo l'estava agobiant o algo i diu que no però que la coneix i que necessita això perquè de vegades es gira (ja ho vaig veure l'altre dia) però que a ella soleta se li passa i no dóna pel sac i després torna, diguéssim.
La veritat és que no sé què pensar.
M'he donat aquesta setmana per reflexionar. O per païr-ho.
Tampoc no sé què vol dir perquè no tenim informació sobre què opina del fet que m'agradi.
L'amiga comuna em va dir que la noia balladora sempre lliga i això tampoc m'ho esperava. Pensava que era una mica més especial per ella. Però diu que ella "és així" quina ràbia de frase.
No sé, avui no estic de bon rotllo, no em sento bé.

3 comentaris:

  1. vaja entenc que la notícia no et faci saltar d'emoció. Però no tens un no!!!! has de continuar treballant, una carrera de fons.
    Si aquesta noia t'ha dit que no li agrada que l'agobin, doncs potser hauràs de tenir més paciència. poquet a poquet. Recorda el que déies fa un temps.

    molts ànims!!!

    ResponElimina
  2. No sé que t'he de dir, jo també necessit rellegir i reflexionar les paraules del meu post... no ens queda d'altra que ser fortes: tenir fe, ... Molts d'ànims! Jo crec fermament tot té una raó de ser, encara que no la vegem. El temps és savi, i estic segura que et conduirà a allò que et convé més. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Ai l'amor! de vegades es gronxa al trapezi dels sentiments...

    Des del far una abraçada.
    onatge

    ResponElimina