21/10/11

Shock

Ahir a la nit vaig escriure això. Encara no sé si estava desperta o adormirda...jutjeu-ho vosaltres/vosaltresses mateixos/es:

Surrealisme


…extrem.

M’he posat a parlar avui amb el Nenet i m’ha dit que si el noi aquest no li hagués fet proposicions s’hauria liat amb mi. Mare meva i ho deia en sèrio!! Total que ens hem posat a parlar i a confessar-ho TOT. I diu que sí que sí, que si li hagués dit abans que ell m’hauria dit que sí, toma ya.

I després de dir tot això i jo dir-li q em vaig posar trista quan em va dir lo del noi aquest perquè…ai, m’estic atabalant…bé total que li he dit que m’agradava però que estava confosa i diu que no ho sabia!

O sigui, perquè ho entengueu: que m’ha dit tot això de que si ho deixava amb l’altre nenet aquest es liaria amb mi sense saber ni sospitar, diguessim, que ell m’agradava a mi.

És molt fort.

Molt surrealista.

No m’ho puc creure…però és cert. Ni q mai passi res, ja ha sigut molt especial, estic molt contenta.

Li he dit que…ai, ja no me’n recordo què anava a dir…estic ben atabalada. De fet li estic dient tot però el que menys em puc creure és que hagi començat ell sobretot tenint en compte que s’ha liat amb un altre. Molt molt fort…

Estic en estat de shock.

2 comentaris:

  1. mmm, però ara està amb el noi o no? és un lio o no? i si ho proveu? total ja us ho heu dit tot, oi?

    això si, queda't amb el positiu, saber que les teves sospites eren certes, que el flireteig i era. no ho has de deixar escapar.

    ResponElimina
  2. Ai sí, gràcies única comentadora jejeje. No sé com està la història amb l'altre...no tinc ganes de preguntar-ho...ja vaig dir que durant molts findes no puc pujar al poble...així que deixarem que corri l'aire.
    El flirteig hi era, hi era!! Per fi tenia raó en algun cas jajaja.

    ResponElimina