25/12/12

Canvis

Independentment del ciiiiiiiclo sin fiiiiiiiiiiiiiiin  que lo envuelve todoooooo(perquè avui també hem parlat i passa ja per tot el bucle en el mateix dia, és el súmmum) avui parlaré d'una altra cosa.
Avui que és un dia tradicional en què tothom fa EL MATEIX que l'any passat i el que ve, he pensat  q hi ha moments en aquesta vida en què això canvia: no recordo el primer nadal que el meu germà no va venir a dinar per anar a dinar amb la família de la seva dona però va ser UN i va ser diferent de l'anterior.
I he pensat que vull que la meva vida canvii en favor de barrejar-se amb la vida d'una altra persona. He pensat que evidentment jo vull que es barregi amb la vida de la C. però per ara no és així: per ara no tenim "una relació" perquè ella no té gens clar el tema de l'atracció física i de "l'enamorament" i per això no podem ser PARELLA amb perspectives de futur tot i que a la pràctica estiguem sent una cosa força semblant.
Quan he sortit de casa els pares per marxar a casa meva l'he trucada; ella estava a casa d'uns amics després d'haver sopat també amb la seva família i ha estat molt contenta que la truqués, m'ha donat les gràcies (!) i sé que estava contenta i a més hem quedat demà perquè li he dit que és Nadal i vull estar amb ella (com la cançó de tv3) i vull que es quedi a dormir per la mateixa raó i q li prometo que no li faré petonets perquè no es ratlli.
Prefereixo que no em faci petonets mai més però que m'abraci per sempre més i em doni la mà sempre molt (com fa) perquè cada cop que ens liem em deixa. I ja no vull q em deixi més...aix, ja torno a parlar del bucle...PROU.
Aquest Nadal vull estar amb tuuuuu (o "per Carnaval vull estar amb tu" com canta mon pare...sí, per carnaval encara vull estar amb ella).
Tot i q, mentre no estigui físicament amb ella faré teràpia i recitaré mantres per trobar una altra nòvia amb qui estar al 100%

4 comentaris:

  1. Bones festes, SN.

    Fa dies que et vaig llegint xò no et comento, xq no sé què dir-te. Em sap greu.

    Gaudeix d'ella tan com puguis, xq l'estimes xò estigues atenta al que vols per tu. No sé si has de tenir paciència o no, això només ho pots saber tu, xò el que sé és que no et mereixes que et facin mal.

    I ja sé que aquest blog parla d'aquests temes, que dels altres no et cal parlar-ne, xò en tot cas no te n'oblidis que la vida és molt més.

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! Sí sí, gràcies per recordar-m'ho però ja intento pensar en tot això que dius i concentrar-m'hi. En el bloc deixo la "merda" perquè és un tema que m'afecta MOLT. Massa...però intento no pensar-hi obsessivament...uf...igualment bones festes!!

      Elimina
  2. certament es una mica rara que abraçades si i petons no, coi es nadal, una mica de passió!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, és el bloqueig que té...la passió no se sap on és...no en té. Almenys cap a mi no...mira, vaig a fer un post sobre això, au...Merci!

      Elimina