20/5/10

Acció/no acció

Em costa pensar en passar a l'acció.
Potser és perquè realment no veig cap futur amb ell.
Potser és perquè penso que jo mai li agradaré i faré el ridicul si intento algo.
Potser és perquè en realitat no vull res amb ell...tot i que la veritat és que passen els dies i no se me'n va del cap...
Potser és perquè no vull que m'ignorin més. Tot i que és una cosa que odio, sempre m'acaba passant. Tampoc ignorar en el sentit literal de la paraula sinó, sobretot, que m'ignorin com a "ens amorós". Que a tothom li caigui molt bé i m'estimi molt però rarament a ningú li agradi. D'acord, de vegades sí però és molt frustrant intentar acostar-se a algú perquè t'agrada i que et vegi "com una amiga" i "li caiguis molt bé". Alguna cosa dec fer malament perquè l'altra persona realment, no rep el missatge que jo vull enviar-li. No sé, hauré de canviar alguna cosa.
Hi ha gent que diu als altres "bon dia" i ja se n'enamoren!!
No sé, vull passar a l'acció però no ho faig....o no vull. No sé...Visca la decisió..

2 comentaris:

  1. ai, el podria signar jo mateixa aquest post!!!

    molts ànims i arrisca't dona!!!!! si ho intentes, després sabràs si vols o no vols. O si no pots perquè l'altre no vol. però almenys hauràs passat a l'acció.

    i dic això, jo que em costa moltíssim i que tb em sento sovint ignorada. és molt dur sentir-se així, que tothom t'estima però no com voldries. t'entenc. però ànims!! sempre li dic a una amiga que alguna cosa molt bona ens ha de venir, que ens ho mereixem!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies rits!! Es veu que tenim vides paral.leles jajaja. Ens seguim llegint!!
    Aviam què faig...mmmmmmmmmmm

    ResponElimina