2/1/13

Hola!

Ha passat.
Podia passar i mira, ha passat.
Per casualitat la C. ha trobat el bloc. Ahir.
En va llegir un tros sense poder-ho resistir i després m'ho va dir. Però continuava sense poder-s'hi resistir i mira tu, com que total també li dic tot...tampoc vaig fer res per impedir-li, ni tan sols demanar-li.
Avui hem quedat i mira...jo què sé...ja veurem.
De totes maneres crec (i confio en) q tenim prou confiança i no passarà res dramàtic. Ara, tampoc sé què passarà amb el bloc...potser ha de canviar. Canvis, canvis...recordeu??

2 comentaris:

  1. Sabia que tard o d'hora passaria, S.N! Fins i tot un dia t'ho vaig preguntar, q com podies estar segura que ella no coneixia el teu blog... Si és que, amb tot el que explicaves sobre els dubtes d'ella, era -i ara dit a posteriori no té cap mèrit- però era quasi evident que un dia o altre, un dia qualsevol, podria entrar a visitar el savi Sr Google tota animada per preguntar-li què significa per a ell l'"estar enamorat"... i venir de seguida a petar al teu blog. Així és com et vaig descobrir jo:) No sé la C...
    De totes maneres, això ha estat positiu, segur. Com s'ha repetit últimament sovint un amic meu, "la vida de vegades pren decisions que tu no tens 'collons' de prendre"; així la C ha vist el que fa temps que escrius, sobre tu i sobre ella, sobre els teus sentiments... de cop i involuntàriament t'has despullat del tot davant d'ella, li has mostrat la teva intimitat en l'estat més pur, molt més que quan estàveu juntes al concert, a casa, al llit, on fos. I ara ella no pot quedar impassible davant de tot el que sap. Perquè ara ho sap TOT.
    M'alegra que vegis que això pot haver significat d'alguna manera un abans i un després i que les coses han de canviar. Per a ella i per a tu. Sobretot, i així ho espero, per a tu.
    Una abraçada, guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejeje, doncs en realitat el va trobar buscant una TONTERIA. Sí, tens raó, jo penso que és bo, ara ja no amago res.
      Moltes gràcies!!

      Elimina