6/2/19

Tenir o no tenir parella (II)

...that is the question.

Hi ha coses que no pots fer quan tens parella. Potser simplement perquè no vols o perquè és incompatible o perquè socialment està mal vist i "la parella" s'enfadaria o perquè és com que ja no penses només en tu i comparteixes LA TEVA vida amb una altra persona i sembla que ja no és tan teva només...

Hi ha coses que no pots fer quan no tens parella. Pel simple fet que es necessita més d'una persona per fer-les, com per exemple compartir la teva vida amb algú altre, esclar.

La cosa seria: s'ha de compartir TOT amb la parella? Què sí? Què no? Què si et dona la gana? Què depèn de la persona i la personalitat i lo obert/tancat o receptiu que siguis?

I el que no comparteixes què? Ho has de mantenir en secret? Em refereixo a que...quines són les expectatives de "compartició" d'una part de la parella i de l'altra? Jo em puc ofendre perquè la meva parella no vol compartir certa part de la seva vida amb mi? Ofendre/enfadar/sentir-me malament...digueu-ne com vulgueu (eh?, persones invisibles que no sé si em llegiu?).

S'han d'anar descobrint aquests límits, potser a base de cops i decepcions...uf.

1 comentari:

  1. De parelles hi ha tantes com persones. Tenir parella ho mitifiques quan no en tens. Sembla que la vida no sigui completa si no estàs en parella.
    Estar en parella, alhora, és difícil. I tota parella té les seves dificultats. A cops penso que és més fàcil la vida quan estàs sola, perquè no has de tenir en compte l'altre. Sobretot quan has estat molt de temps sense parella i aprens a viure i gaudir del fet d'estar sense parella.
    Penso que cada parella ha de trobar el seu punt, la seva manera de viure confortablement, si fent totes les activitats lúdiques junts o no, si convivint el dia a dia o no.
    I que cada persona és un món i comparteix el que vol o pot. I l'altre ha de poder viure bé el que un no vulgui compartir part de la seva vida.

    ResponElimina