1/1/11

Any

Fa un any, el dia de cap d'any, estava amb algú i ara ho maleeixo perquè des d'aquesta perspectiva veig que realment ella no esatava amb mi, no sé, només s'aprofitava de la meva vitalitat, dels meus amics, de les meves idees d'oci, del meu sexe (quan li convenia, clar). Realment no compartia res amb mi, només em xuclava l'energia com un dementor (sí, he vist Harry Potter aquesta tarda, en sóc FAN!!). L'energia, l'alegria, les il.lusions i les ganes de riure i de viure. I un any en temps emocional és molt poc i avui estic trista, ferida i dolguda per culpa seva i la odio i no vull veure-la mai més pel mal que m'ha fet i m'és igual el que li passi (tot i que no li deistjo cap mal...).
I a estones penso que voldria estar amb algú però quan recordo com m'he sentit quan hi he estat no ho vull de cap manera perquè la gent amb qui he estat m'ha fet més mal que bé. Sí que sé triar, no? Bé, jo en sé, el que passa és que les que em trien a mi, ho fan per destruir-me, no sé per quins set sous...
Però no ho penso tornar a trasmetre

4 comentaris:

  1. Ànims S.N.! Any nou vida nova!! Feliç any nou, de cor! Avui pensava que feia alguns dies que no et veia. Deixa't dur i segur que tot es compondrà. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. no val la pena mirar enrere. Saps que en aquella relació no estaves bé, que no et feia bé, per tant que no t'estimava com necessites.
    Segur que tard o d'hora, trobaràs qui no et faci mal i t'estimi plenament. Pel camí,...ais, tots anem trobant roques! (m'agrada pensar així, sinó, malament rai!)

    M'agrada molt la frase que dius " un any en temps emocional és molt poc". Em recomforta perquè sovint penso que he d'anar més ràpid en refer-me, que d'altres es refan molt ràpidament, però no en sé.

    Una abraçada i molt bon any nou!! segur que serà millor

    ResponElimina
  3. brindo amb vosaltres per un any més optimista que el dia d'avui :) segur que ho serà.

    ResponElimina
  4. Jo també en sóc fan^^.Brindo amb vosaltres.Pel futur!!!

    ResponElimina