19/11/11

Cal?

Cal que la gent s'esforci en repetir-me i repetir-me fins a la sacietat que NO ELS AGRADO??? O sigui, amb una vegada ja n'hi ha prou, ja està, deixem el tema!!
Ho dic pel Nenet, per la Noia Balladora, per la Dona que em Posa...és com una mena de mantra....no m'agrades, no m'agrades, recorda que no m'agrades perque`blablabla però no m'agrades, eh??
No m'estranya q el meu cervell pensi com la Diana de Jet Lag que "jo, per norma, no agrado".
Potser és alguna cosa en la meva actitud q els impulsa a recordar-m'ho?? O potser és q ténen problemes i no ho poden acceptar?? Potser els hi sap greu?? Jo q sé però per què no em deixen estar i parlem d'una altra cosa'?? És q no m'ho explico...
Enfi...

5 comentaris:

  1. Sent la meua última entrada matemàtica, sols una única persona al món entén perquè va.

    Jo seguisc perduda en la teva historia :S

    ResponElimina
  2. si et consola jo tb m'ho pregunto sovint. I si, com la Diana, "jo, per norma, no agrado". I llavors encara hi ha un stand pitjor quan la gent que t'envolta et diu "no entenc xq estàs sola, amb lo maca que ets"
    I llavors ja em torno boja, xq penso, com dius, que si hi ha algo en la meva actitud, xò per més que ho intenti, la història es repeteix.

    ànims!!!!

    ResponElimina
  3. Maria...tampoc hi ha tant a entendre, simplement són històries que sembla que vagin a portar a alguna banda però finalment es queden en no res...
    rits...sisisisisisi a mi també em diuen això d q sóc tan maaaaaaaca...uf, podriem fer teràpia de grup!

    ResponElimina
  4. doncs a mi la Diana de Jetlag és la que més m'agradava!!!!!!!!! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja sí sí, a mi també m'agradava però m'agradava més la Sílvia.

      Elimina