15/12/10

L'altra vida

Bueno, no m'he hagut d'esperar a l'altra vida per parlar amb ella perquè avui ens hem tornat a veure i hem parlat una miqueeeeeeeta!!
Estic contenta de que ara tinguem bon rotllo, m'havia agradat molt i no sé, tot era com massa gros i ara està al seu lloc.
Un dia m'agradaria saber si és conscient de com es comportava amb mi quan ens vam conèixer i que estava tota l'estona A SOBRE MEU literalment i demanar-li si sap per què ho feia o per què creu que li sortia així.
És la típica història de "ei, que jo no sóc lesbiana, eh?" repetit fins a la sacietat. I penses: jo ja ho he entès però i tu? que ho repeteixes tant?
Si no estigués sempre apuntdemarxar o fentunaaltracosaalhora i pogués parlar més amb ella...jo sé que intelectualment ens interessem moltíssim i hauriem de veure'ns més sovint peeeeerò. Jo no aniré darrera de ningú així que mira, aprofito com avui.
I a més m'ha fet una abraçada super forta i ha sigut bonic.
Per cert, ja no està de moda comentar els posts? O és que ja m'he tornat massa avorrida?? Jeje.
Hay alguien al otro lado?

4 comentaris:

  1. Ja et llegeixo,el que passa que prefereixo comentar-te quan em trobi més bé.No estic en un dels meus millors moments.
    Molt bé pels teus progressos.

    ResponElimina
  2. Jo també et segueixo, i no és per repetir el que ha dit na Maria, però tampoc estic en el millor moment. Deu ser el fred? Una abraçada calenteta a veure si ens animem!

    ResponElimina
  3. uf, creia que estava com a "abre los ojos" jejeje. Merci maques, animeu-vos, que més fred ja no pot fer!!

    ResponElimina
  4. apa, apa!!! és que ets molt prolífica! (s'escriu així?) vull dir, que escrius molt!!!

    ResponElimina