28/5/12

Comentaris

Jolin, què puc fer perquè algú comenti alguna cosa de les que poso? Com us ho feu als vostres blocs? tinc la sensació de ser molt avorrida i repetitiva. :(

8 comentaris:

  1. No dona, no et desanimis!
    Jo sovint entro a llegir-te però de vegades no he deixat comentari.
    Fas uns posts amb reflexions interessants i escrius molt bé!
    Hi ha molts blocs bons poc visitats. Suposo que pots visitar blocs i deixar comentari i així la gent també s'anima a visitar el teu bloc. Suposo que és el que fa la majoria.

    Un petonàs! ;-)

    ResponElimina
  2. A mi, ja ho saps, m'agrada molt com descrius les teves situaciins, sensacions, les teves palles mentals... i moltes vegades m'hi sento reflectida. Intento comentar-te el què passa que, noia, a vegades poses la directa i en pocs dies fas la tira de posts i em perdo...jejeje!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, vaig esverada, oi?? B, doncs si no entens algo m'ho preguntes...pq pensa q d vegades no ho entenc ni jo! GRÀCIES!

      Elimina
  3. ei, a mi m'agrada el que escrius i et deixo comentaris de tant en tant. El cert és que ja no sóc tant als blogs i per això comento menys, se'm sumen tants posts.....
    Has d'escriure per a tu i anar fent.
    Jo tinc menys comentaris que abans, xò tant m'és, no escric x als altres, escric per a mi, encara que seria hipòcrita dir que m'és igual del tot, quan algú em deixa un comentari, m'agrada moltíssim!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja, diguessim que rebre "pocs comentaris" no m'importa, ho agraeixo molt...però quan fa molt q no en reps CAP...és una mica..."hay alguien al otro lado?". Merci!

      Elimina
  4. Ah, afegeixo, potser el que escrius és molt íntim i personal i la gent que ho llegeix tot i que es pugui sentir identificada o propera, fa com cosa dir-ho o donar consell, xq donar consells és algo que costa molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. B, no es tracta d'aconsellar, sinó de dir la teva impressió o què has pensat, saps??

      Elimina