31/12/12

Desig

Estic acabant l'any i desitjo, desitjo, desitjo i em sento com una nena petita desitjant i esperant que la màgia em porti allò que vull.
Estic tan bé amb la C. q hi vull estar per sempre més però estic cansada de que em deixi i q cada vegada q ens enrollem em deixi anar el discurset de que no està enamorada de mi i de tot el que no sent. Ja m'ho ha dit mil vegades, ja ho sé, per què m'ho repeteix cada vegada?? Em fa mal...li vaig advertir q no ho tornés a fer i ho ha tornat a fer. De la millor manera, amb tot l'amor del món però cada vegada m'ho diu i no s'adona del mal que em fa; es pensa q em fa com un favor deixant-me les coses clares i volent mantenir la distància per no fer-me mal i "portar-se bé amb mi", com diu, perquè sóc genial. No sé quin és el seu concepte de portar-se bé amb mi: rebutjar-me? dir-me que no li agrado? que no sent passió per mi? Ui que bé!!
Tinc aquella sensació horrorosa de que no sóc digne d q ningú s'enamori de mi, que no desperto la passió de la gent i de que sí, val, sóc genial i els hi caic super bé però com a parella no valc la pena, no serveixo.
Penso en deixar-la i oblidar-me d'ella però llavors se li passa "l'arrebatu" i em desfaig perquè l'estimo molt i m'encanta i el q vull és estar amb ella i per què he de deixar JO el que vull?? Que em deixi ella!!
Per això vull que amb MÀGIA s'adoni q en realitat sí que està enamorada de mi i vol estar sempre amb mi com jo amb ella. Això és el q vull pel 2013: MÀGIA.

5 comentaris:

  1. Jo mateixa em clico "avorrit" en el post. La meva vida és un puto bucle.

    ResponElimina
  2. xiqueta! Només està en la teva mà que deixi de ser un bucle!!!
    Jo només et dic que tu, com tothom, et mereixes algú que et desitgi, que es mori per tocar-te, per donar-te plaer i per rebre'n de tu. Això, a més d'estimar-te. Quan tu t'ho creguis, que t'ho mereixes, llavors ho tindràs. Que no cal ficar-se en política per repetir-nos allò de "HO VOLEM TOT"!!!! :)
    Que la màgia del 2013 et faci sentir que t'ho mereixes tot! :) Un petó!

    (lavidatevidapropia)

    ResponElimina
    Respostes
    1. sí sí, jo també ho vull tot, si no no tindria problemes jejeje. Gràcies bonica!

      Elimina
  3. Jo sovint tinc aquesta senssació, i és una merda!!! ens hauriem de sentir bé independentment de si algú s'interessa per nosaltres o no.

    a més, la C, d'una manera o altra, s'interessa per tu, si no, tots aquests posts ni existirien!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar, per això estic així...has vist l'últim post?? Mare meva...

      Elimina