28/6/10

ESO

I no em refereixo a l'Educació secundària obligatòria no....
Em refereixo a aquell acudit que diu "- Bailas? - No - Y eso?? - Eso es mi amiga y tampoco baila".
I avui no tinc l'autoestima baixa però és un fenòmen que em persegueix des de fa anys i és el fenòmen d'anar amb una amiga guapa (sí, la que vaig dir que venia a Sant Joan i que tenia por q Ell es fixés en ella pel simple fet de que SEMPRE passa). Jo me l'estimo molt però sincerament us dic que no la trobo tan guapa!! Normal!!
Bé, doncs per sort Ell no m'ha dit res de la meva amiga (de moment...) però el meu amic sí i no és que estigui gelosa perquè el meu amic no m'agrada i m'encantaria que trobés parella i si estigués amb la meva amiga aquesta estaria contentíssima!! No és aquest tipus de gelos.
És que em fot que tots els nois que coneixen a la meva amiga invariablement han de fer el comentari de lo bona que està i lo molt que els hi ha agradat. No puc evitar que em faci MOLTA RÀBIA. Porto mitja vida aguantant-ho, i moltes vegades, sobretot quan erem adolescents, m'he hagut de sentir ESO. L'amiga lletja!! I és que hi ha hagut gent que fins i tot ens ha estat parlant a les dues EN SINGULAR!! Com si jo no hi fos, directament!! I bueno, quan dic gent vull dir TIOS. És mala educació, no?
Què voleu, a mi m'afecta! Estic cansada ja del fenòmen AMIGA i del fenòmen ESO.
Eso es mi amiga y tampoco baila. I quan anem amb ella ens convertim en ESO.
El meu amic ha passat olímpicament de dir-me res a mi sobre el que a mi m'agrada i en canvi no s'ha pogut estar de comentar que bona que estava la meva amiga i penso: ai maco, ves a cagar un rato!
Si és q al final serà veritat que tots els homes són iguals, no?
Em tornaré a fer lesbiana, eh?? Jajajja. Aix, de vegades em faig gràcia a mi mateixa.

4 comentaris:

  1. Una reflexió interessant la teva... Si quan surts amb la teva "amiga" els nois només et parlen d'ella, és que no són massa intel•ligents. El tema de la bellesa és molt personal. Compta el físic, però també una mirada, un somriure, un gest..., la riquesa de la conversa. El físic passa, però la riquesa interior queda... Com tu dius el comportament dels “nois” és de mala educació, de poca sensibilitat... Per no dir gens. Pensa que tu ets tu i no pots imitar a ningú.

    La part final em recorda el mateix diàleg que fa la meva filla sobre els nois...

    Una abraçada des del far.
    onatge

    ResponElimina
  2. ESO. També voldria dir Esquitx Sofregit Orgànic... Quna et tornis a trobar un "ESO", pensa-hi...

    Amunt i crits...
    onatge

    ResponElimina
  3. bueno, onatge, gràcies però la meva amiga també té bellesa interior, que jo me l'estimo molt. No sé, és un fenòmen que va més enllà del meu enteniment.
    I sí, d'acord, semblo una adolescent!! No sé quants anys té la teva filla però...

    ResponElimina
  4. S.N. Hola, en cap moment he dit que semblessis una adolescent. Res més lluny de la meva imaginació... Només he volgut constatar que hi ha molta estupidesa que porta pantalons i s'afaita i es creuen els més "homes".

    Una abraçada des del far.
    onatge

    ResponElimina