15/1/12

Evolució

Bueno bueno, no sé quin dia vaig escriure però des de llavors he estat pensant, parlant, canviant, evolucionant i he arribat a unes quantes conclusions.
- La pròxima vegada que pensi q hi ha algo amb algú, em prohibiré dir-li res durant una setmana perquè em torno histèrica perduda i semblo imbècil.
- El meu veí és un TOIA i no em fa el més mínim cas, o sigui que passo de fer res més.
- Després de veure la peli "QUÉ LES PASA A LOS HOMBRES" he de pensar que si passa de mi, simplement vol dir que passa de mi. Si no em diu res és que no em vol dir res i si em talla és perquè no té ganes de parlar amb mi o li és igual. Jo no sóc una peli ni una excepció: sóc la NORMA.
- Aquesta és una conclusió imaginada però que m'agrada pensar-hi com un joc i actuar en conseqüència: el meu veí està totalment boig per mi. Tant que està super tallat i per això no em diu res i passa de mi del tot. Jajajajja
- Ara que he començat, no vull parar de morrejar. Proposit del 2012: morrejar molt. O sigui que es preparin...Ara s'han despertat les hormones i és l'atac de l'hormona desbocada...

3 comentaris:

  1. Caram, bon propòsit!

    Mmmm, la peli aquesta és ben bona. I si, diu coses ben certes, si un tio vol algo, s'ho curra, xò crec que tb els hem de dir alguna cosa. Xq no fas algun pas? (o potser ja l'has fet i m'he perdut algun post). Per intentar fer un pas, i després si. Si després, passa. És un lluç. Aire i barca nova!

    ResponElimina
  2. sí, Rits, quan vegi l'ocasió faré passos però bah...no reacciona!

    ResponElimina
  3. En quan tinga temps veuré la peli.
    Eixe serà el meu propòsit quan acabe el selectiu! :D

    ResponElimina