4/11/10

Carbassa?

A partir de quan s'ha de començar a considerar que t'han donat carbasses??
Suposo que hi ha una manera molt fàcil de saber-ho: preguntant-ho, no? Però si no fas això? Com pots saber com has d'interpretar els senyals de l'altra persona?
Recordeu que li vaig dir a la noia balladora que si volia venir al cine? Doncs m'ha dit que ara està força enfeinada i que no creia que pogués ser. Jo interpreto que no té unes ganes excessives de quedar amb mi i per tant, que no li agrado però és clar, no sé.
De totes maneres, ja ho vaig dir al principi de la història, en aquests moments de la meva vida considero que això d'agradar-li o no és com secundari perquè total, mireu que malament m'ha anat amb qui li he agradat!
M'és igual agradar-li però vull gaudir d'ella i relacionar-m'hi, no sé.
En realitat m'és igual que m'hagi dit que no a lo del cine, no sé per què. Darrerament no reconec els meus sentiments: exagero per unes coses i altres em rellisquen.

4 comentaris:

  1. he intentat posar-me al dia dels teus posts. La veritat és que no sé què dir-te. Potser ella ha interpretat el quedar per anar al cine com una quedada més, en canvi tu ho vivíes com una cita.
    No té perquè ser una carabassa, simplement que hauràs d'anar mirant una mica què busca i/o vol. O preguntar-li. Que també et pot dir que no ho sap

    ResponElimina
  2. No t'hi encaparris.Busca nous plans i despreocupa't una mica d'ella.Ja ho veuràs com tot anirà bé.

    ResponElimina
  3. Gràcies nenes :)
    Ahir vam parlar una miqueta pel xat i estic molt tranqui i d bon rotllo.

    ResponElimina
  4. Jo sóc perfecta no adonant-me de la realitat. M'estavello contra una paret o l'altra constantment. Però em sembla que tu tens més sort.

    ResponElimina